Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΟΙΚΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
bleft2
bleft3
Εταιρικό Προφίλ
 
  • ΔΙΑΓΝΩΣΗ  Εμείς παρέχουμε υπηρεσίες  για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των κλιματιστικών, είτε πρόκειται για επισκευή -service.
  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ποιότητα της εγκατάστασης είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ως εκ τούτου, βασιζόμαστε στο προσωπικό μας που αποτελείται από έμπειρους ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ
  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές, είμαστε συνεχώς τη διερεύνηση και την ανάλυση του ανταγωνισμού, έτσι ώστε οι πελάτες μας εξακολουθούν να είναι ευχαριστημένοι.
  • ΤΑΧΥΤΗΤΑ  Για να κρατήσουμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους , σας παρέχουμε το συντομότερο δυνατό τις υπηρεσιες μας.Εμείς εκτιμούμε το χρόνο σας!
  • ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ Ακούμε τους πελάτες μας και προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, καθώς η συνεργασία μαζί μας είναι πάντα εύκολη, ευχάριστη και χρήσιμη.
     

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2003 σε ότι αφορά την αγορά,εγκατάσταση κλιματιστικών & συντήρηση κλιματιστικών ( aircondition ) ,ηλιακών θερμοσιφώνων  από το πιο απλό μιας οικίας έως το πιο περίτεχνο ενός επαγγελματικού χώρου..Είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μεσα απο μια μεγάλη γκάμα κλιματιστικων το πλεον καταλληλο για εσάς!

Μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την δημιουργία ιδανικών συνθηκών διαβίωσης με στόχο την λειτουργική και αισθητική σας ικανοποίηση.Η εξυπηρέτησή σας είναι ο πρώτος μας επαγγελματικός στόχος και σας προσφέρεται άμεσα.

Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας εφαρμόζουν τα αποτελέσματα της μελέτης, πάντα με σεβασμό για τον χώρο σας.Μέλημά μας είναι και η άριστη συντήρηση του μηχανήματός σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον στοχεύοντας έτσι στη μακροβιότερη και χωρίς πρόβλημα λειτουργία του. Iκανοποίηση και σεβασμός των πελατών της.

           


bright1
bright2
bleft1
bleft4
bleft5
Positive SSL